NII, NII, NII! KUULA ANET VAIKMAA LUGU, MIS LIPPAB NOBEDALT KUI JÄNES KESET SUURT SUVE :)

Anet Vaikmaa

Lauljatar Anet Vaikmaa on saanud valmis uue loo.

Pala autor Olav Osolin kirjutas MuusikaPlaneedile: “Loo pealkiri on “Nii nii nii” ja sedapuhku on tegu hoopis teistsuguse lauluga kui Eesti Laulu finaalis kõlanud “Üle vesihalli taeva” [mille esitas Maia Vahtramäe – MP]. Lauljaks on Anet Vaikmaa, kellega ma olen varem koostööd teinud – tema esitas ka mu ballaadi “Musta kiviga sõrmus” ja laulis bäkki Eesti Laulu finaalis. Aga seekord tuli tal rinda pista sootuks teistsuguse muusikaga, lauluga, mis on spetsiaalselt tema jaoks kirjutatud ja mis lippab nobedalt kui jänes keset suurt suve! :)”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.