SÜNDIS POPDUO RESPEKT SUVETÜMPS “LÕPUKS LEIDSIN”

Respekt

Popduo Respekt teatas selle kuu alguses, et septembris ilmub nende neljas helikandja “Miks sündisin nii”. Täna jõudis fännideni neljas singel plaadilt, pealkirjaga “Lõpuks leidsin”.  

Kui veel kaks nädalat tagasi teavitas bänd fänne sellest, et plaadil saab olema 15 lugu, siis tundub, et vahepeal on laulude hulk veelgi kasvanud, sest värske info põhjal on albumil lausa 18 lugu, nende seas värske suvesingel “Lõpuks leidsin”.

Laul on India sugemetega, millele on uue refrääni meloodia ja sõnad kirjutanud Vahur Valgmaa.

Respekti neljanda albumi nimilaul “Miks sündisin nii?” on kirjutatud diskrimineerimise vastu ning valgustab, mis on juhtunud ja võib juhtuda nendega, keda ühiskonnas taga kiusatakse nende välimuse, orientatsiooni või eripära pärast.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.