REKORD! SMILERS 32. KORDA ÕLLESUMMERIL

Smilers Õllesummeril

Õllesummeri 22 toimumisaasta jooksul on enim festivalil esinenud ansambel Smilers. Hendrik Sal-Saller astub Õllesummeri lavalaudadel üles 32. korda – seekord pealaval 2. juulil.

Smilers on enim kordi ühe festivali jooksul astunud üles kolm korda, seda aastatel 2006, 2007 ja 2008. Hendrik Sal-Saller on muuhulgas esinenud eduka džässprojektiga “Saller Goes Jazz” ning suurkontsertidega “Valge” (2011) ja “20 magamata aastat” (2013).

“Oleme Õllesummeril esinenud tõesti alates oma esimese eestikeelse plaadi ilmumisest,” meendutab Hendrik Sal-Saller. “Algusaastatel oli palju jooksmist ühelt lavalt teisele, viimasel perioodil oleme aga rõhku pannud ühele suurele esinemisele festivali jooksul,” mainis laulja.

Smilersi suurimaks verstapostiks kogu bändi ajaloos peab Hendrik Sal-Saller 2011. aasta suurkontserti “Valge”. “Tinglikult võib öelda, et bändi ajalugu ongi enne ja peale seda vägevat kontserti,” ütles Saller.

“Tavaliselt oleme jaganud pealava paljude välisstaaridega, mis on olnud vahva kogemus. Näiteks pole tohtinud siis backstage’is suitsetadagi,” meenutab Hendrik Sal-Saller. “Ent lauad on alati olnud lookas ja meie eest on hästi hoolt kantud,” lisas laulja. Sel aastal esineb Smilers enne vene supertähte Nyusha.

Vaata, kuidas Smilers esitas 2013. aasta Õllesummeril loo “Ainult unustamiseks”:

Õllesummer 2015 toimub 1.-4. juulini Tallinna Lauluväljakul.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.