MAUNO MEESIT (SININE) AVALDAS UUE LOO “YES TO YESTERDAY” JA ESITLEB SEL REEDEL TALLINNAS UUT ALBUMIT “CLOSER”

Mauno Meesit

Berliinis elav Eesti laulja ja muusikakirjutaja Mauno Meesit, kes siiani Sinise nime all elektroonilist muusikat välja andnud, avaldas uue laulu “Yes to Yesterday” ning esitleb juba sel reedel Tallinnas klubis Philly Joe’s uut albumit “Closer”. Üritus algab kell 20:00. Lisaks kontserdile räägib Meesit albumi sünnist ja plaadimuusikat mängib Aivar Tõnso.

Tartu plaadiesitlus toimub järgmisel nädalal, 22. mail Genialistide klubis.

“Salvestasin albumi laulud Berliini elutubades kasutades 1940ndate Ameerika laulumikrofoni ja vanasid instrumente. Salvestasin laulud nii lähedalt ja vaikselt, et kuulajal tekib peaaegu tunne nagu laulaksin neid lugusid tema kõrval. Seepärast kannab minu uus album ka nime “Closer” – Lähemal,” selgitas Meesit.

Meesit on varem avaldanud 2 albumit oma elektroonilise muusika projektiga Sinine. Ta on kirjutanud muusikat mitmele teatrilavastusele ja teleseriaalile, on auhinnatud ja nomineeritud Eesti muusikaauhindadel ning edukalt figureerinud Eesti ja välismaistes pop- ja alternatiivmuusika edetabelites.

Uue plaadimaterjaliga on Meesit oma loomingus keeranud uue lehekülje ja pakub kuulajale edaspidi lisaks Sinise elektroonilisele muusikale ka akustilist ja minimalistlikumat loomingut.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.