TRAD.ATTACK! ANNAB 27. MAIL EKSKLUSIIVSE KONTSERDI TALLINNA ÜLIKOOLI SISEHOOVIS

Trad.Attack!

Trad.Attack!, bänd, kelle master plaan on mängida igas maailma riigis, annab ühe oma vähestest sel aastal Eestis toimuvatest kontsertidest 27. mail seniavastamata kontsertpaigas – Tallinna Ülikooli sisehoovis. Toimub Trad.Attack! – BFM Live.

TLÜ Balti Filmi- ja Meediakooli kodu, mis kannab nime NOVA maja, lööb särama nii seest kui väljast, nii valgusest kui helidest. “Kui ma esimest korda siia hoovi sattusin, teadsin kohe, et tahan siin kunagi kontserti anda”, räägib ansambli loominguline juht Sandra Sillamaa. “Kuna see hoov on ühtpidi vana ja teistpidi futu siis läheb see ideaalselt kokku Trad.Attack!’i muusikaga. Teeme kindlasti ägeda peo!”, lisab Sillamaa.

Pidu, kus peaosatäitjateks on muusikauhindade jagamisel aasta etno/folk/rahvalik ja aasta muusikavideo auhinna pälvinud Trad.Attack!, DJ Sander Mölder ning Eesti suurim diskokera, algab 20.30 ning lõpeb 23.00. Vanusepiirangut ei ole.

Piletite soodusmüük kestab 20. maini Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.