ÕLLESUMMERIL ESINEVAD TEISTE SEAS DANIEL LEVI, KARL-ERIK TAUKAR JA GETTER JAANI

Getter Jaani

Suvise suursündmuse Õllesummer 2015 korraldajad andsid teada, et neil valmis festivali suuruselt teise lava, Hartwall Original lava programm. 

Eesti pop- ja rokkmuusika eest kannavad seal sel aastal hoolt Daniel Levi, Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Terminaator, Super Hot Cosmos Blues Band, Ines, Liis Lemsalu, Getter Jaani (fotol) ja G.O.S.H.

Varem on teatatud, et Õllesummeri jazziaed toob sel aastal festivali külaliste ette kolm erilist tribuutkontserti: Lauri Liiv esineb Michael Buble tribuudiga, Rolf Roosalu Bee Geesi ja Keit Triisa Lana Del Ray tribuutkontserdiga.

Lisaks astuvad nelja festivali päeva jooksul jazziaias üles Ines akustilise kontserdiga, Sofia Rubina, Kristel Aaslaid bändiga Avoid Dave, Susanna Aleksandra itaalialiku jazzpojektiga Cosa Nostra ja teised.

Välismaistest külalistest on pealavale oodata The Cardigansi, Nyushat ja Placebot. Neist viimast soojendab Elephants From Neptune.

1.-5. juulini Tallinna Lauluväljakul toimuva Õllesummeri täpne programm on valmimisel, piletid müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.