MAUNO MEESIT (SININE) AVALDAS ALBUMI “CLOSER”

Mauno Meesit

Berliinis elav Eesti laulja ja muusikakirjutaja Mauno Meesit, kes siiani nime alt Sinine elektroonilist muusikat välja on andnud, avaldas enda nime all albumi “Closer”. Album on saadaval vinüüli, CD ja digitaalsel kujul ja selle avaldab Meesiti enda plaadifirma Grainy Records.

“Closer” on omamoodi akustilises vormis kümneaastane ring Meesiti loomingust, sisaldades uue muusika kõrval ka paari vanemat lugu, mis kirjutatud kahe Sinise plaadiga paralleelselt. Albumi ainukeses eestikeelses laulus “Sõnumid” teeb külalisena kaasa ka Allan Vainola.

“Salvestasin plaadi Berliini elutubades, kasutades 1940ndate Ameerika laulumikrofoni ja vanasid instrumente. Salvestasin laulud nii lähedalt ja vaikselt, et kuulajal tekib peaaegu tunne nagu laulaksin neid lugusid tema kõrval. Seepärast kannab minu uus album ka nime “Closer” – lähemal.”

Meesit on varem avaldanud kaks albumit oma elektroonilise muusika projektiga Sinine. Ta on kirjutanud muusikat mitmele teatrilavastusele ja teleseriaalile, on auhinnatud ja nomineeritud Eesti muusikaauhindadel ning figureerinud Eesti ja välismaistes pop- ja alternatiivmuusika edetabelites.

Uue plaadi materjaliga on Meesit oma loomingus keeranud uue lehekülje ja pakub kuulajale edaspidi lisaks Sinise elektroonilisele muusikale ka akustilist ja minimalistlikumat loomingut.

Limiteeritud koguses valmivad CD- ja vinüülplaadid on saadaval: www.grainyrecords.com

Esitluskontserdid toimuvad:
15. mai / Philly Joe’s / TALLINN
22. mai / Indiefest Genklubis / TARTU

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.