VÄRVIKAS LA LA LADIES AVALDAS DEBÜÜTSINGLI

La La Ladies

Eesti ainus electro-swing ansambel La La Ladies avaldas esimese singli “Saadan kuule”.

La La Ladies on stiilne ja lõbus electro swingi bänd kus laulavad ja tantsivad kolm imeilusat neidu: Kethi, Diana ja Triin. Nüüd on aasta aega tegutsenud bänd välja tulnud oma esimese singliga “Saadan Kuule”. Loo autoriteks on Timo Vendt, Tanja Mihhailova, Kethi Uibomägi ja Triin Feofanov.

Laul kirjeldab täpselt tüdrukute kontserdil valitsevat meeleolu, hoogne ja energiline ja täis electro swingi sära. La La Ladies soovis singliga luua midagi rütmikat, hea tuju toovat ja kaasahaaravat. “Laul on kogum emotsioonidest, mida aastaga esinedes ammutanud oleme. Tegelikult võime öelda, et laulu ainest on andnud meie fännid ja sõbrad,” kommenteerib bänd oma debüütsingli meeleolu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.