UUS LAUL MEISTERJAANILT

Meisterjaan "Ilusad illusioonid"

Jaan Tätte juunior ehk Meisterjaan kirjutab Facebookis:

“Avalikustan esimese singli minu peatselt ilmuvalt albumilt “Ilusad illusioonid”.

Muusikapala “Ilus illusioon” sai alguse, kui ma ükskord vaatasin mere ääres laineid, mis olid nii lõpmatult ilusad, et raske oli tõmmata piiri enda ettekujutuse ja füüsiliselt eksisteeriva laine vahele ja mulle tuli meelde, et öeldakse, et kõik on illusioon. See aga pani mind vaid rõõmsalt õlgu kehitama, kuna mina küll aru ei saanud, et kuidas miski, mis on nii ilus, saab olla illusioon.

Parmupillid, shamaanitrumm, kitarr ja kõik muu mängitud ja salvestatud minu ehk meisterjaani poolt. Lõpliku mixdowni ja masterdamisega aitas Taavi Tulev. Tulevase albumi kaanepildi maalis Simona Tätte.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.