EIKO JA AVE ALTMÄE ANDSID VÄLJA DUETI “MU RELVITUKS TEED”

Eiko ja Ave Altmäe

Duona tegutsevad vend-õde, Eiko ja Ave Altmäe, andsid välja raadiosingli, mis on muusikaliselt mõjutatud nii rnb’st, elektropopist, kuid omab ka ballaadielemente. Kohalikul muusikamaastikul omanäolise artistikombo sõnul on laulu puhul temaatiliselt tegemist mõnevõrra tragikoomilise palaga, mis sisaldab vajalikus koguses nii irooniat kui ka heartbreak’i.

Loo tausta on produtseerinud Eiko, kes on ka eelmiste raadiosinglite “Quasimodo” ja “Muuta mind ei saa” muusika autor. Kui teiste laulude puhul on Eiko ja Ave koos lood välja mõelnud ning neile sõnad kirjutanud, siis uues laulus otsustati teha koostööd sõnadekirjutaja Kaarel Runduga. Hetkel töötavad muusikud oma debüütalbumi kallal.

2 kommentaari

  1. Anonüümne ütleb:

    Super!!

  2. Anonüümne ütleb:

    Väga ägedad 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: