FORGOTTEN SUNRISE’IL JA ANDREAS SEPAL VALMIS PALA “SEPAPOISID”

Andreas SeppEksperimentaalne dark-electro bänd Forgotten Sunrise tegi koos ansambli DND laulja Andreas Sepaga (pildil) omapoolse versiooni tuntud lastelaulust “Sepapoisid”.

Forgotten Sunrise selgitab Facebookis:

“Lugu on salvestatud taotluslikult enamjaolt livena, et säilitada varajastele 80-nendatele omane autentsus. Loo mõte sündis jämmimise käigus ja idee teha vana tuntud laste unelaul coldwave/minimal wave võtmes tundus liiga lahe. Tordile kirsiks tekkis veel plaan kaasata üks päris Sepp projekti. Niisiis saigi vana sõps ja rindekaaslane Annu aka Andreas Sepp depressiivrocki bändist DND kampa kutsutud. Andsime talle vabad käed, et löögu alasit või kolistagu midagi lukku. Niisiis tõmbas ämm tal kusagilt välja naise lapsepõlvest pärit jonnipunni, mille Andreas siis temposse jonnima lõi ja kolin oligi majas. Mees otsustas veel kitarri ja taustavokaali ka lisada ning meil ei olnud südant midagi kõrvale jätta. Kõik sai lõppmiksi sisse sulatatud. Algselt oli plaan jõuda ka Rada7 coldwave’i kogumikule, aga nagu ikka, jäime selle plaaniga kurat teab kuhu stoppama. Kuulake ja uinutage!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.