SEMY UUS SINGEL TULEB VÄLJA KOOS MUUSIKAVIDEOGA

Semy & Suur Papa olid märtsis "Eesti Laulu" finaali külalisesinejad

Semy (pildil) & Suur Papa olid veebruaris “Eesti Laulu” finaali külalisesinejad

Laulja, produtsent, tantsija ja koreograaf Semy, kodanikunimega Sergei Morgun, on laskmas välja uut soolosinglit nimega “Siis kui peab”. Valminud on ka muusikavideo.

Semy sõnul räägib uus laul segaduses mehest, kes on ennast kusagile kaotanud. Laul sündis Semyl koostöös sõbra Maanus Masinguga, kes on nii laulu sõnade autor kui ka videorežissöör, kirjutab ajaleht Saarte Hääl.

Aprillis avaldatav video valmis Saaremaal, Semy sõnul väga erinevates ja huvitavates kohtades. “Video teema ongi, et üks elus eksinud mees joob sellist võlujooki, mis viib teda mõtetes erinevatesse kohtadesse, kus leida iseennast,” selgitas laulja. Lugu on tema sõnul jäetud samas küllaltki lahtiseks, et igaüks saaks seda isemoodi tõlgendada.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.