UUS LUGU ROOTSILT JA TEREPILT

Roots ja Terep

Laupäevasel Tallinn Music Weekil kaks korda üles astuv Tartu duo Andres Roots & Raul Terep on avaldanud uue loo “Tea For Alex”, mis jääb veebilehel http://www.andresroots.com tasuta allalaetavaks 1. aprillini.

“See ei ole võib-olla päris see lugu, millega reklaamida esinemist jazzklubis, aga teistpidi võttes: esmaesitusele tuli see mullusel festivalil IDeeJazz ning ka läinud nädalal Stockholmi kuulsas jazzklubis Stampen esinedes oli “Tea For Alex” just see pala, mis pälvis sealse personali erilise heakskiidu,” ütles loo autor Andres Roots. “See meloodia hakkas mind kummitama ühel õhtul pojale teed keetes – ja kui nimi juba paigas oli, siis hiilisid muusikasse ka viited paarile raskerocki-bändile, mis talle meeldivad…”

Kitarrist Roots ja trummar Raul Terep lõpetasid eelmisel nädalal kontsertreisi Trad.alt.winter Tour, mille raames anti kuus kontserti Eestis, viis Soomes ja kaks Rootsis. Tallinn Music Weekil astuvad Roots & Terep üles 28. märtsil kell 16 Liina Viira butiigis ja kell 21:15 jazzklubis Philly Joe’s.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.