ETV2 NÄITAB TALLINN MUSIC WEEK’I ERISAATEID

Tallinn Music Week 2015

Sel nädalal toimub juba seitsmendat korda Põhja- ja Baltimaade suurim uue muusika festival Tallinn Music Week. Eelseisvast nädalast teeb ülevaate ka ETV2, mis viib vaataja suursündmuse telgitagustesse. Saab nautida head muusikat, muhedaid vestlusi, hüva toitu ja põnevat kunsti.

Täna kell 22:20 ETV2 ekraanile jõudev esmasaade piilub festivali korraldamise poolele ning jagab infot eelseisvate sündmuste kohta.

Homse Tallinn Music Week-i tutvustava teise saate fookuses on “TMW jutud” – meelelahutuslik muusikateemaliste vestluste ja eksperimentide sari, kus vabas ning vahetus vormis lahatakse nii naiste rolli valdavalt maskuliinses muusikabisnises, kui ka päkapikudisko-ajastu staaride saatust ja staatust. Kolmanda saate tulipunktis on muusikalise põhiprogrammi avapäeva tähtsündmused nagu Taani popile ja rokile keskenduv kontsert Von Krahlis ning Fenno-Ugria eriüritus Kloostri Aidas.

Festivali tutvustav neljas saade heidab valgust reedel, 27. märtsil algavale muusikatööstuse konverentsile, kus staaresinejateks on mõjuka punkbändi “The Slits” kitarrist Viv Albertine, legendaarsed muusikamänedžerid Simon Napier-Bell ja Marie Dimberg ning auhinnatud ajakirjanik ja punkbändi “The Membranes” asutajaliige John Robb.

Festivali finaalsaates aga võetakse luubi alla tänavuse TMW põnevamad esinejad ja möödunud aastate edulood: Iiris, Ewert and the Two Dragons, Odd Hugo jt. Millised Eesti artistid sooritavad tänavu rahvusvahelise läbimurde?

Saatesarja režissöör on Toorion Ojaperv, toimetajad Kaidor Kahar ja Ingrid Kohtla, produtsent Kadi Katarina Priske.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.