SUPER HOT COSMOS BLUES BAND ANDIS VÄLJA OMA ESIMESE MUUSIKAVIDEO VÄRSKELE SINGLILE “JOHNNY AND JANE”

Super Hot Cosmos Blues Band

Super Hot Cosmos Blues Band andis välja oma esimese muusikavideo uusimale singlile “Johnny and Jane”. Režissöör Triin Ruumeti käe all valminud video on ühtlasi bändi esimene novembris ilmunud debüütalbumilt “Countdown to Jesus.” Video filmiti Tallinna lokaalis Shah selle aasta jaanuaris.

Janno Reim

Janno Reim tutvustas videot TV3 “Seitsmestes uudistes”

“Võttepäev oli pikk ja meeldivalt pingeline ning väga põnev. Kokku sai üks väga eriline ja kirev seltskond inimesi. Päeva edenedes avanes kogu kamp järjest rohkem ja õhtuks valitses Shah’is üsnagi muinasjutuline õhkkond. Kokkutulnud meeskond töötas nagu põrguvärk! Kõige sügavam kummardus kõigile, kes kaasa lõid või oma panuse distantsilt andsid! Bändi jaoks oli see kindlasti väga huvitav ning ka hariv kogemus. Ise kordaksime meeleldi! Vaadake videot ja tellige raadiotest lugu!” kommenteeris bändi solist Janno Reim värsket videot.

Bändi album on lisaks poelettidele olemas nüüd ka digitaalselt iTunes’is või Amazonis.

Super Hot Cosmos Blues Bandi saab Tallinn Music Weeki raames esinemas näha juba järgmisel laupäeval, 28. märtsil päeval Viru Keskuse linnalaval ning õhtul Rock Cafes.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.