RASKET KRAAMI: GORESOERD “PAINAJA”

Goresoerd "Painaja"

Eesti kolemuusika orkester Goresoerd on ilmutanud oma järjekordse muusikavideo.

Tegemist tumedalt groteskse üllitisega, milles leidub nii nõiduslikku salapära kui ka inimkannatuste tipphetki. Video on vändatud bändi tuliuuele singlile “Painaja”, mis on salvestatud Keijo Koppeli terava kõrva all RoundSound stuudios 2014. aasta lõpus.

Video valmistas Eestis õudust loov Dark Reigns Productions, eesotsas Stefan Korju. Kaasa aitasid Ivo Reinok, Marleen Poolgas, Taavi Turk, Sofja Markarova ja Inga Sleng. Valgustusele pani õla alla CuuClub.

Lugu on lisaks saadaval juba ka Goresoerdi Bandcampi ja Soundcloudi lehtedel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.