PÕHJA-TALLINNA LAULJATAR AVALDAS SOOLOSINGLI “MÕÕNAST TÕUSUNI”

Kerli KivilaanAnsambli Põhja-Tallinn lauljatar Kerli Kivilaan avalikustas oma esimese soolosingli pealkirjaga “Mõõnast tõusuni”.

Kerli kirjutas Facebookis:

“Sõbrad! Siin on miskit, mida olen tahtnud juba ammu teha – minu päris esimene soolosingel! Koos Erko Laurimaaga kirjutasime loo, mis vaikselt ligihiilivat kevadväsimust loodetavasti leevendada aitab. Kniks ja siiras tänu Taavi Langi, Uku Kübar, Karl-Erik Taukar, Oliver Moosus, Külli Piibar, Nele Raudik.

Loodan, et teile meeldib,
Päikest!”

Lauljatar ütles telefoniintervjuus raadiole Elmar, et soolosingli ilmumine ei tähenda seda, et ta Põhja-Tallinnast lahkuda kavatseks. Küll aga plaanib ta anda hoogu ka oma soolokarjäärile ning loodetavasti juba selle aastanumbri sees sooloalbumi välja anda.

Loo “Mõõnast tõusuni” kohta selgitas Kivilaan järgmist: “See laul räägib suhetest ja sellest, kuidas teisele inimesele nii mõõna kui ka tõusu ajal toeks olla.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.