EESTI LAUL 2015 KÕIK FINALISTID NÜÜD TEADA

Stig Rästa ja Elina Born

Konkursi Eesti Laul 2015 teisest poolfinaalist pääsesid edasi Elina Born & Stig Rästa “Goodbye to Yesterday”, Triin Niitoja & John4 “This Is Our Choice”, Kali Briis Band “Idiot”, Daniel Levi “Burning Lights”, Luisa Värk “Minu päike”. (Kõiki esitusi saab kuulata-vaadata artikli allosast)

Lisaks televaatajatele (hääletajaid oli 38 000) hindasid lugusid taas 11 eksperti: Owe Petersell, Mare Väljataga, Alar Kotkas, Peedu Kass, Erik Morna, Marie Vaigla, Valner Valme, Grete Paia, Koit Toome, Sander Mölder ja Anneliis Kits.

Žürii lemmikud juhuslikus järjekorras: Daniel Levi, Wilhelm, Elina Born & Stig Rästa, Kali Briis Band, NimmerSchmidt.

Lisaks tänastele edasipääsenutele kuuleme finaalis veel: Elisa Kolk “Superlove”, Robin Juhkental & The Big Bangers “Troubles”, Elephants From Neptune “Unriddle Me”, Maia Vahtramäe “Üle vesihalli taeva”, The Blurry Lane “Exceptional”.

MuusikaPlaneedis saab nüüd hääletada ka oma lemmikfinalisti poolt.

Eesti Laulu finaalkontsert toimub järgmisel laupäeval, 21. veebruaril Nordea Kontserdimajas. Saatejuhid Marko Reikop ja Henrik Kalmet. Otseülekanne ETV-s kell 21:35.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.