DJ SYN COLE SAABUB ÜLE PIKA AJA KODUMAALE ESINEMA

Syn Cole

7. märtsil külastab Eestist pärit ja maailmas karjääri edendav Syn Cole taas kodumaad, et esineda Tallinnas Rock Cafe’s üritusel Hirmu Faktor.

Syn Cole on 2013. aasta algusest vallutanud maailma tantsupõrandaid, pakkudes aina arenevat muusikastiili. Artist on oma muusikasse põiminud loomingulise ning voolavalt harmoonilise joone ja oskuse seda siduda erinevate muusikastiilidega, võttes eeskuju legendidest nagu Hanz Zimmer, John Williams, Daft Punk ja paljud teised. Kasuks on kindlasti tulnud ka pianisti haridus minevikust, tänu millele tunneb artist ennast eriti koduselt kõikides muusikastiilides.

Syn Cole’i kõige uuemat hitti “Bright Lights” on Spotify vahendusel kuulatud üle 3 miljoni korra ning “Miami 82” koos remixidega on ületanud juba 8.5 miljoni piiri. Viimase aasta jooksul on Syn Cole osalenud sündmustel Tomorrowland Belgias, Creamfield Inglismaal, Ushuaia Ibizal, Ultra Music Festival Miamis ja Electryc Daisy Carnical Las Vegases.

Artistide Avicii ja Cazzette sama labeli all PRMD Music / LE7ELS tegutsev Syn Cole on remiksinud Avicii enda superhitte “Silhouettes” ja “Hey Brother”. Lisaks on viimase aasta jooksul artist teinud koostööd artistidega Katy Perry, Jennifer Lopez, Ed Sheeran ja remiksinud Coldplay hitti “A Sky Full Of Stars”, mida saatis edu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.