EESTI LAULU FAVORIIDID ON BORN/RÄSTA, TAUKAR JA KOLK

Poolfinaalide saatejuht Helen Sürje

Poolfinaalide saatejuht Helen Sürje

Juba sellel laupäeval, 7. veebruaril kell 21:35 läheb ETV-s eetrisse Eesti Laulu esimene poolfinaal, kus selguvad esimesed viis finalisti.

MuusikaPlaneedi gallupi kohaselt saab praeguse seisuga kõige kindlamini edasi Karl Erik-Taukari “Päev korraga”, mis on kogunud oma poolfinaalist 37,5% häältest. Teisel kohal on Elisa Kolki “Superlove” (18,75%) ning kolmandal Liis Lemsalu ja Egert Milderi “Hold On” (8,75%).

14. veebruaril toimuva teise poolfinaali ülekaalukas favoriit on Elina Borni ja Stig Rästa duett “Goodbye To Yesterday”, mida toetab koguni 74% kõikidest vastanutest. Teisena saadaksid MuusikaPlaneedi lugejad edasi Daniel Levi pala “Burning Lights” (8,33%) ja seejärel läheb juba väga suureks rebimiseks.

Mõlemast poolfinaalist pääseb finaali edasi viis laulu. Poolfinaalide saatejuht on Helen Sürje, lisaks intervjueerib Indrek Vaheoja Mart Juurt ja Andrus Kivirähki, kelle ülesanne on laule vahetult kommenteerida.

21. veebruaril Nordea Kontserdimajas toimuva finaalkontserdi õhtujuhid on Henrik Kalmet ja Marko Reikop.

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Tõesti?

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: