MÜÜGILE TULEVAD SETO FOLGI 100 SOODUSPASSI

Curly Strings

1. veebruarist tulevad Piletilevisse müügile 2015. aasta Seto Folgi 100 sooduspassi hinnaga 20 eurot.  Seto Folk toimub sel aastal 26.-28. juunil Värskas ning festivali teemaks on “Näitame keelt!”.

Selleaastane festival on võtnud fookusesse soome-ugri rahvaste pärimusmuusika. Põnevad kontserdipaigad (hommiku- ja öökontserdid lodjal, järve ääres, metsalagendikul, talumuuseumi arhailises rehetoas jne) loovad õhkkonna, mis laseb muusikal kuulajaid tõeliselt kõnetada. Seto Folgi põnev matkaprogramm viib külastajad Setomaa metsadesse, kus RMK matkajuhid aitavad üles leida need erilised kohad, mis üksi avastades jääksid leidmata. Laadaplatsil müüvad meistrid kohalikku käsitööd, maitsta saab ehedat seto toitu ja koduõlut ning kogeda tõelist seto külalislahkust.

Keelt näitavad krussiskeelne Curly Strings, Udmurdi folk-rokkansambel Silent Woo Goore, Virumaa vägevaim viiuldaja Maarja Nuut, Setomaa au ja uhkus Zetod, kõmrikeelne Walesi-Eesti duo Sild, lummav loominguline kooslus Naised köögis, Võrumaa laulik Mari Kalkun ja paljud teised. Meestelaulus võtavad mõõtu Gruusia, Mordva, Virumaa ja Seto mehed. Seto Folk toob Värskasse esinejaid enam kui 25-miljonilise rahvaarvuga soome-ugri maailma eri paikadest – setodest soomlasteni, kihnlastest karjalasteni ja ungarlastest udmurtideni.

Programm täieneb jooksvalt. Viimased uudised leiad kodulehelt ja Seto Folgi Facebooki lehelt.

Esimese 100 passi läbimüümisel lähevad müüki järgmised 200 passi hinnaga 30 eurot.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.