KUULA: GRÄSSHOPAS “VÕTA VEIDI VABAMALT”

GrässhopasRakvere/Tallinna hip-hop duo Grässhopas esitles esmaspäeva hilisõhtul Raadio 2-s uut lugu “Võta veidi vabamalt”, mida saab nüüd kuulata ka SoundCloudist ja YouTube’ist.

“Uus singel räägib erinevatest olukordadest, mis võivad ühes tavalises mehe ja naise vahelises suhtes ikka ette tulla. Kui sul on kogemusi suhetes naiste või meestega, siis äratundmisrõõm on garanteeritud,” kirjutab Grässhopas Facebookis.

Veel teatavad nad järgmist: “2015. aasta singel ja esimene maitse tulevaselt albumilt. Tegemist on mp3-ga ja korralikku kvaliteetversiooni pole võimalik mitte kuskilt saada…  Kui sa just ei soovi meie tulevast albumit toetada 1 euroga (keegi ei keela rohkem investeerida)… Sel juhul saadan sulle sellest laulust täiesti puhta ja kvaliteetseima Wav versiooni. Kirjuta maxtract@hot.ee

Sõnad – Judabels, Maxtract
Intrumentaal – Maxtract (Van Small Step)
Mix,master – Mindnote studio
Stuudio – Lambi maamaja Viru-Jaagupis”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.