EWERT AND THE TWO DRAGONS ANNAB 24. VEEBRUARIL VÄLJA UUE ALBUMI

Ewert And The Two Dragons

Ewert and The Two Dragons annab 24. veebruaril välja kauaoodatud kolmanda albumi pealkirjaga “Circles”. Veebruari teises pooles suundutakse tuurile USA-sse, kevadel esitletakse albumit kodumaal ja mujal Euroopas.

Ewert and The Two Dragons on astumas järgmist suurt sammu oma peadpööritavalt põneval teekonnal. 24. veebruaril ilmub bändi kolmas stuudioalbum, mis salvestati 2013. aasta augustis USA-s, Bear Creek Studios. Albumi salvestamisel ulatas abikäe produtsent Ryan Hadlock. Tegemist on esimese draakonite albumiga, mis ilmub USA plaadifirma Sire Records (Warner Music) alt.

“See oli meie jaoks põnev protsess. Eelnevad albumid salvestasime Eestis üsna lühikese aja jooksul, seekord veetsime terve kuu USA-s stuudios kohapeal,” räägib bändi solist Ewert Sundja. “Stuudiosse minnes oli meil kolm-neli valmis lugu, ülejäänud sündisid protsessi käigus. Albumit salvestades tundus, et meil kõigil olid peas keerlemas sarnased küsimused ja mõtlesime samadest asjadest,” selgitab Ewert. “Kuigi oleme alles kolmekümnendate alguses, on albumit läbivaks teemaks vanemaks saamine. Hakkasime elust üleüldiselt paremini aru saama. Sellest tulenevalt sai ka albumi pealkirjaks “Circles” – oleme tagasi kohtades, kus varem juba olnud oleme, ning mõtleme ikka armastusest, elust, surmast, sellest, mis on õige ja mis vale.”

"Circles"

Ewert and The Two Dragons’i eelmise albumi edu tõi bändile mitmeid auhindu, alustades Tallinn Music Week’il välja antud Skype’i “Go Change The World” auhinnaga (2011) ning jätkates viie Eesti Muusikaauhinnaga aastal 2012. Bändi tunnustati ka välismaal, 2013. aastal anti üle European Border Breakers Award ning alles eelmise aasta suvel valisid raadiokuulajad albumi “Good Man Down” Eesti läbi aegade parimaks albumiks.

“Mõnes mõttes ei ole miski muutunud ja oleme ikka samad inimesed,” kommenteerib Ewert. “Varem on olnud tunne, et peame end kuidagi tõestama, aga see ei ole eriti kasulik. Nüüd üritame lihtsalt kogu aeg paremad olla. See on peamine, mida oleme õppinud.”

Uue albumi esitlustuur algab veebruaris USA-s ning kevadel jõuab bänd esinema Euroopasse. Tuurigraafikule lisanduvad veel kontserdikuupäevad Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

Ewert and The Two Dragons USA-s:

24.02 – Philadelphia, PA; Milkboy
25.02 – Pittsburgh, PA; Club Café
27.02 – Toronto, ON; The Drake Hotel
01.03 – Chicago, IL; Schubas
02.03 – Cleveland, OH; Beachland Tavern
03.03 – Washington, DC; DC9
04.03 – Allston, MA; Great Scott
06.03 – New York, NY; Mercury Lounge
09.03 – Seattle, WA; Sunset Tavern
10.03 – Portland, OR; Mississippi Studios
12.03 – San Francisco, CA; Brick & Mortar Music Hall
13.03 – Los Angeles, CA; Hotel Cafe

Ewert and The Two Dragons Euroopas:

27.03 – Copenhagen, DK; Pumpehuset, Black Hall
28.03 – Stockholm, SE; Debaser Medis
07.04 – Bordeaux, FR; Rocher de Palmer
08.04 – Paris, FR; La Fleche D`Or
09.04 – Strasbourg, FR; Festival Les Artefacts, La Laiterie
10.04 – Lille, FR; Aeronef
11.04 – Genk, BE; Little Waves Festival, C Mine
13.04 – Brussels, BE; AB Club
14.04 – Amsterdam, NL; Paradiso Noord
15.04 – Nijmegen, NL; Doornroosje
16.04 – Groningen, NL; Vera
17.04 – Utrecht, NL; Tivoli de Helling
19.04 – Munich, DE; Ampere
20.04 – Frankfurt, DE; Das Bett
21.04 – Hamburg, DE; Mojo Club
22.04 – Berlin, DE; Lido
23.04 – Cologne, DE; Gebaude 9
24.04 – Zurich, CH; Papiersaal
25.04 – Vienna, AT; Szene Wien
26.04 – Erlangen, DE; E-Werk
12.05 – London, UK; XOYO
13.05 – Manchester, UK; Deaf Institute
14.05 – Birmingham, UK; Hare and Hounds
16.05 – Bristol, UK; The Fleece

Albumi “Circles” lugude nimekiri:

1. Million Miles
2. Pictures
3. Speechless
4. Getting Older
5. Gold Digger
6. Circles
7. Could Have Been
8. Waiting For The Weather To Change
9. Stranger
10. Warhorses

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.