EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2015 GALA ESINEJATE RIDA TÄIENES VEELGI

Getter Jaani ja Risto Vürst

Järgmisel neljapäeval Nordea Kontserdimajas toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial esinevad Getter Jaani & Risto Vürst, Genka & Paul Oja ning Elephants From Neptune. Varasemalt on välja kuulutatud Tanja, Karl-Erik Taukari, Curly Stringsi ja Ewert and The Two Dragonsi esinemised.

15. jaanuaril toimuva Eesti muusika suurima auhinnatseremoonia õhtujuhid on Ott Lepland ja Ines. Kätte jagatakse tunnustused 17 kategoorias, sealhulgas auhind Panus Eesti Muusikasse. Žürii andis oma hääled lauludele, 150le eelmisel aastal ilmunud albumile ja üle 200le muusikavideole.

Põnevuse ja ärevusega oma esinemist galal ootav Getter Jaani esitab auhinnatseremoonial oma viimast singlit “Isa jälgedes”. “Meie eeinemise teeb eriti põnevaks see, et ühendame laval kaasaegse popploo, räpi ja orkestri,” ütles laulja.

Genka ja Paul Oja esitavad galakontseril loo “Jeesus Presley”. Robert Linna Elephants From Neptunest ei kergita katet bändi esinemise detailidelt, mainides vaid: “Publikut üllatame etteastega, millesugust me pole mitte kunagi ennem teinud. Aasta 2014 oli meie jaoks väga töine ja tähtis, kuid selle kõrvalt jäi silma päris paljude uute artistide plahvatuslik areng. Tohutult on tekkinud artiste, kellest me pole enne midagi kuulnud ja see on väga põnev,” lisas Robert Linna.

Auhinnagalast Nordea Kontserdimajas teeb otseülekande TV3.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.