TRIIN NIITOJA & JOHN4 AVALDASID OMA EESTI LAULU VÕISTLUSLOO

Triin Niitoja & John4

Eesti Laulu poolfinaalis osalev Triin Niitoja & John4 avaldas oma võistlusloo “This Is Our Choice”.

Bändi ühe vokalisti ja kitarristi, Jaanus Saago sõnul on tegemist rõõmsameelse pop-rock-kantri palaga, mis jutustab, nagu paljud duetid ikka, kahest inimesest, kes otsustavad anda üksteisele veel ühe võimaluse leidmaks ühine tee.

Laulja Triin Niitoja lisab: “Eluteel teeme palju valikuid, millest kujunebki meie teekond, meie endi otsused, millesse usume, millesse mitte, mõistame, mille nimel tasub riskida, mille nimel mitte. Loodame, et on neid, keda see lugu kõnetab ning mul on väga hea meel, et saame võistlusel osaleda just enda kirjutatud looga. Anname endast parima.”

Nii sõnade kui viisi autoriteks on Triin Niitoja ja Jaanus Saago.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.