“EESTI OTSIB SUPERSTAARI” SAATEJUHT ON KARL-ERIK TAUKAR

Karl-Erik Taukar

TV3 “Eesti otsib superstaari” kuuendat hooaega hakkab juhtima Karl-Erik Taukar. Taukar tunnistab, et saatega seoses on tal palju väga häid mälestusi ning tänu isiklikele kogemustele on ta valmis osalejaid alati toetama.

2012. aasta sügisel ise staarisaates edukalt osalenud Karl-Erik Taukari sõnul inspireerib “Eesti otsib superstaari” nii teda kui ka kogu Eesti rahvast: “Me kõik näeme lauljate arengut eelvoorudest kuni finaalini, mis juba iseenesest on väga põnev – kuidas kodus vaikselt nokitsevast lauljast saab staar, kes laulab pool aastat sadadele tuhandetele inimestele otse-eetris; see saade täidab unistusi kõige ehedamas mõttes,” kinnitab ta.

Kui varem on staariotsinguid suunanud saatejuhtide paar, siis tänavu on Karl-Erik Taukar selles rollis üksinda. “Üksi juhtimisel pead vastutama kõige eest ise, ei pea ega saa loota kellelegi teisele. Hea ja vaimukas partner on kindlasti toeks ning tema puudumisel tuleb lihtsalt ise rohkem jõuda,” märgib ta.

Tänu isiklikule kogemusele teab Taukar, kui pingeline on oodata oma järjekorda näiteks stuudiovoorudes, kus suurele auditooriumile esinemine on paljude lauljate jaoks esmakordne: “Eelmisel hooajal saime vendadelt Kalmetitelt tuge läbi nalja, eks ma püüan olla tänavustele lauljatele sama hea abimees. Saatejuht ongi osalejatele kõige lähemal ja näeb, kui nad tuge vajavad.”

Saatesse pürgijaile soovitab Karl-Erik Taukar: “Endas tuleb kindel olla. Enne tulemist tasub paarile sõbrale ette laulda täpselt sellises vormis nagu kohtunikele saates. Ja kui enesekindlus ja ettevalmistus on olemas, tuleb valmistuda üheks elumuutvaks kogemuseks.”

“Eesti otsib superstaari” eelvoorud toimuvad 10. jaanuaril kell 10 Tallinnas, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ning 17. jaanuaril kell 10 Tartus, Dorpati Konverentsikeskuses. Registreerida saab siin.

Žüriilaua taha istuvad tuhandete talentide seast kuuendat superstaari välja sõeluma neli kohtunikku – Maarja, Rein Rannap, Jarek Kasar (Chalice) ja Tanel Padar.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.