SEKSOUND ANNAB VÄLJA INDIEKOGUMIKU

"Kohalik ja kohatu 4"

Alates 2004. aastast on väikeplaadifirma Seksound tutvustanud Eesti alternatiivmuusika hetkeseisu kogumikuga “Kohalik ja Kohatu”, mille neljas osa ilmub 8. jaanuaril.

Seksound on hoolikalt välja valinud 18 artisti, kes kirgastavad oma mitmekülgse helikeelega meie muusikamaastikku. Plaadifirma teatel leiab kogumikult noorusliku Ouu ning karge Picnicu, uute üllatajatena on ”Kohalik ja kohatu 4” peale jõudnud Leikki, She Bit Her Lip ja Holy Motors.

“Massiivset eestikeelset shoegaze’i pakub Imandra Lake, Honey Power Tartust pühendab aga oma loo kuningas Elvisele. Koerut esindab hola-laulik Thea Kristal, sündipoppi teeb teeneline Popidiot. Kuulda saab ka hetke cool’imat tüdrukut, multiinstrumentalist cirklit. Tallinn Daggersi muusika lööb endiselt energiasambad uppi ja armsat trubaduuriliini ajab Jakob Rosin. Maitsekat elektoonilist vahepala pakuvad Vul Vulpes ja Galaktlan. Ka palavalt armastatud kirjanik Jan Kaus ansambliga Jan Helsing on jõudnud täiesti uue meeleseisundini, kus hea tuju keeldub lahkumast. Korraliku post-rocki laksu annavad Wolfredt, Tahm ja Rabimilia,” tutvustab Seksound oma värsket neljandat indipopikogumikku.

Kogumikuga tähistab Seksound väikest juubelit. Kümne aastaga on Seksound jõudnud viiekümnenda reliisini.

”Kohaliku ja kohatu 4” esitluskontserdid toimuvad neljapäeval, 8. jaanuaril Tallinnas kohvikus Sinilind ning reedel, 9. jaanuaril Tartus, Genialistide klubis. Lavale astuvad ansamblid Popidiot ja Jan Helsing ning tantsuks mängivad DJ-d Tauno Pääslane ehk DJ Orgasmotron (otse Dallasest), Martin Jõela plaadifirmast Frotee ja Rein Fuks (Imandra Lake/Seksound).

”Kohalik ja kohatu 4”:

01. Galaktlan “Aero”
02. Honey Power “Elvis”
03. Ouu “Reisile sinuga”
04. Tallinn Daggers “Evol And Rockets”
05. Rabimilia “Laxness”
06. Picnic “In This Cold”
07. She Bit Her Lip “Eile”
08. Leikki “Valus süda”
09. Holy Motors “Lightning Struck”
10. Wolfredt “Night Has Eyes”
11. Popidiot “Hold My Hands”
12. Vul Vulpes “Etiopeia”
13. Jan Helsing “Hea tuju keeldub lahkumast”
14. Tahm “Heathland”
15. cirkl “Linnu lend”
16. Imandra Lake “Virmalised”
17. Thea Kristal “Lahkumise laul”
18. Jakob Rosin “Morning”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.