EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2015 GALAT JUHIVAD OTT LEPLAND JA INES

Ott Lepland ja Ines

Eesti Muusikaauhindade korraldajad teatavad, et tänavust auhinnagalat juhivad Ott Lepland (27) ja Ines (33).

Ines juhtis EMA galat vaid kaks aastat tagasi, toona koos Tanel Padariga. Samal, 2013. a. võitis Ott Lepland Aasta Meesartisti ja Aasta Popalbumi auhinnad:

Tanel Padar & Ines

Ott Lepland

Eesti Muusikaauhindade Aasta Albumi kategoorias kandideeris sel korral 128 albumit. Võrreldes eelmise aastaga osales hääletusel mõnevõrra vähem albumeid. Kolmandiku võrra kasvas kandidaatide arv kategoorias Aasta Alternatiiv/Indiealbum, veelgi enam kasvas Aasta Muusikavideo katergooria kandidaatide arv, teistes kategooriates oli kandidaate võrreldes eelmise aastaga sama palju või pisut vähem. Sel korral ei ole eraldi kategooriat Aasta Rahvalik Album, moodustati kategooria Aasta Etno/Folk/Rahvalik Album.

Žürii valis 16-nes kategoorias parimad. Lisaks žürii poolt hinnatavatele kategooriatele antakse auhind panuse eest Eesti muusikasse. Selle auhinna saaja selgub Eesti Muusikaauhindade taga seisva Eesti Fonogrammitootjate Ühingu liikmete otsusega, mis tehakse teatavaks auhinnatseremoonial.

Eesti Muusikaauhindade võitjad pärjatakse 15. jaanuaril 2015 Nordea Kontserdimajas. Auhinnatseremooniast teeb otseülekande TV3. Auhinnatseremooniale on müügil piiratud arv pileteid Piletilevis ja Ticketpros.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.