NOORED MUUSIKUD AVE JA EIKO ALTMÄE AVALDASID UUE LOO “MUUTA MIND EI SAA”

Ave ja Eiko AltmäeRaplamaalt pärit muusikud, õde-vend Ave ja Eiko Altmäe on avaldanud värske singli “Muuta mind ei saa”.

Asjaosalised kommenteerivad: “Lugu räägib sellest, et tuleb leida see tee, mis sind õnnelikuks teeb ja ajada oma asja! Ei tohi lasta ühiskonnal, inimestel, teatud raamidel/normidel end survestada, tuleb ümbritseda end vaid heade inimestega, kes sinu tegemistele siiralt kaasa elaks. Loevad sinu mõtted ja valikud! Tuleb kuulata oma südant! Arene, õpi, koge ja naudi. Ära unusta olla õnnelik, tänulik ja alandlik. Tuleb jääda iseendaks ja mitte kunagi alla anda.

See on lihtne lugu, lihtsate sõnadega. Kui inimest teeb õnnelikuks hommikuks viis kilo jäätist süüa, siis nii las olla.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.