CURLY STRINGS JA KARL-ERIK TAUKAR ESINEVAD EESTI MUUSIKAAUHINDADE GALAL

Curly Strings ja Karl-Erik Taukar

Sel aastal võimsalt debüteerinud ansambel Curly Strings ja juba mitmendat aastat edulainel jätkanud Karl-Erik Taukar astuvad üles Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial. Teiste muusikute hulgas esinevad galal lisaks Ewert and The Two Dragons ning Tanja.

“Curly Stringsi poolt tuleb esitusele lugu, mis pani sellele bändile aluse – “Üle ilma”,” ütles bändi liige Jalmar Vabarna. “Läinud aasta on olnud meie aasta – tulime aprillis välja debüütalbumiga ja ei osanud ettegi näha, et juba suvel mängime suurele publikule. Uue aasta alguses kirjutame uusi lugusid ja reisime bändiga Kariibidel, et akusid laadida ja mõtteid koguda,” lisas Vabarna.

Karl-Erik Taukar nendib, et 2014 oli tema jaoks märgilise tähtsusega. “Panin kokku oma bändi, millega oleme terve aasta mööda Eestit tuuritanud ning salvestanud ja ilmutanud debüütalbumi “Vääramatu jõud”. See aasta on mind mitmes suunas arendanud ja kasvatanud, võtnud ja andnud tagasi väga palju energiat ning ristanud teid mitmete andekate muusikutega. Kevadel ilmunud singel “Vastupandamatu” püüdis tiibadesse suure tuule ja albumi salvestamine oli üks lahedamaid asju minu elus,” ütles laulja.

Suurimad tunnustused 2014. aasta saavutuste eest muusikamaailmas antakse kätte 15. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Auhinnatseremooniale on müügil piiratud arvul piletid Piletilevis ja Ticketpros.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.