PARIM KODUMAINE LAUL SKY PLUS TOP 40-S KOHAL #25

Ewert And The Two DragonsJuba ammu pole juhtunud, et parim Eesti laul Sky Plus TOP 40-s nii madalal kohal on. Nimelt asub raadiojaama mängitumate lugude värskes pingereas kodumaistest paladest kõrgeimal, 25. positsioonil Ewert and The Two Dragonsi “Pictures”, mis langes võrreldes eelmise korraga 12 kohta.

Kohe Ewerti ja draakonite järel on Elina Borni “Mystery” 26-s (-1) ja Tanja “Külmunud maa” alustab uuena 31. tabelirealt.

Karl-Erik Taukari “Kell kuus” tõusis koha võrra 33-ndaks, Getter Jaani & Risto Vürsti “Isa jälgedes” langes viis kohta allapoole 35-ndaks ning Põhja-Tallinna “Me saame hakkama” loovutas kümme kohta ja paikneb nüüd kohal #38.

Mängituim lugu on raadios Sky Plus hetkel Austraalia bändi Sheppard singel “Geronimo”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.