GETTER JAANIL ILMUS KOOSTÖÖS SVEN LÕHMUSEGA UUS STUUDIOALBUM “DNA”

"DNA"

Täna jõudis poelettidele Getter Jaani uus album “DNA”, mis on Getteri järjekorras neljas album.  EP “Parim päev” ilmus 2010. aastal ja “Rockefeller Street” ning “Jõuluvalgus” kolm aastat tagasi 2011. aastal.

“DNA” produtsent ja lugude autor on Sven Lõhmus ning väljaandja Moonwalk. Albumilt leiab mitmeid külalisesinejaid ja nende seas on ka selle suve suurhitt “Rannamaja” koos Koit Toomega ning hetkel aktuaalne raadiohitt “Isa jälgedes” koos räppar Risto Vürstiga.

Lisaks Koit Toomele ja Risto Vürstile on albumil duetid Anne Veski, Maia Vahtramäe ja Uku Suvistega. Plaadi lõpulooks on “Valged ööd”, kuid seekord akustilise bossa-versioonina  koos kitarrist Kristjan Kaasikuga.

Lugude nimekiri:

1. “DNA”
2. “Dance Michael” (koos Uku Suvistega)
3. “Lootuste tänaval”
4. “Isa jälgedes” (koos Risto Vürtsiga)
5. “Donna” (koos Anne Veskiga)
6. “Kullaväljade tuul”
7. “Rannamaja” (koos Koit Toomega)
8. “GJ”
9. “Meelelahutajad” (koos Maia Vahtramäega)
10. “NYC Taxi”
11. “Ära kahetse”
12. “Ela igavesti kallis”
13. “Valged ööd [Bossa versioon]” (kitarril Kristjan Kaasik)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.