NELJAPÄEVAL TULEB MÜÜGILE ERKI SOLNA AUTORIPLAAT “EI OLE MUST EI OLE VALGE”

Erki Solna "Ei ole must ei ole valge"

Neljapäeval, 11. detsembril ilmub läinud kümnendil ansamblites Big Whisky ja Dead Next Door Tartus ja Londonis kaasa löönud kitarristi Erki Solna esimene autoriplaat “Ei ole must ei ole valge”. Eestikeelse ja Solna enda lauldud albumi lood ulatuvad kitarripopist ja rockist akustiliste ning kohati kantrihõnguliste mõtisklusteni.

“Selle plaadi muusika on mulle väga isiklik, iga lugu on valminud mõnest ehedast emotsioonist mu elus – see plaat ei valeta, ma ei ole seda muusikat luues mõelnud, kuidas seda paremini müüa või teistele meeldida,” ütleb Solna. “Olen seda albumit teinud kaks aastat ja nii, nagu mulle meeldib – ehk meeldib kellelegi veel!”

Bassi mängib plaadil Valdur Viiklepp, trumme Jan Pillav ja süntesaatorit Asko-Romé Altsoo. Ühele loole lisas trompeti ja flüügelhorni Teet Raik ning teisele dobro Andres Roots, kahes palas laulis tausta Alar Salurand ning ühes loos mängib basskitarri Andreas Sepp. Albumi salvestas Tartu stuudios Valge Tuba Asko-Romé Altsoo ning plaadi kujundas Kaidi Kaasik.

Kuula laule “Osta mind ära” ja “Kalamaja kauboi”:

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Äge!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: