ANSAMBEL G.O.S.H. ANDIS VÄLJA TEISE SINGLI “INSOMNIA”

G.O.S.H.

Tüdrukuteansambel G.O.S.H. andis välja teise singli “Insomnia”, mille esitluskontsert toimub reedel Tallinna kohvik-klubis Sinilind, kus peale tüdrukuid astuvad laval üles ka Kristel Aaslaid koos oma bändiga Sierra Black ning Maxtraktor.

Sel kevadel loodud rokkbänd G.O.S.H. sai valmis oma teise singli nimega “Insomnia”. Lugu räägib unetusest ning sobib väga hästi sügisöödesse, kus tihtipeale inimesed peale pikki ning väsitavaid tööpäevi ei saa magama jääda. Kohustused ja mõtted ringlevad peas, neid on raske vaigistada.

“Vanasti tegid inimesed rohkem füüsilist tööd, mis hoidis keha ja vaimu tasakaalus. Tänapäeva ühiskond on aga liikumas teises suunas,” lausub bändi solist Anne Arrak, kes on ühtlasi ka sōnade autor.

“Tegelikult oligi just “Insomnia” meie esimene lugu, mille koos Annega kirjutasime. Muusikaline algidee sündis Jaapani taikotrummidest. Neile löökpillidele iseloomulik motoorne rütm põksub vaikselt kaasa salmide osas ning loob alateadlikult müstilise atmosfääri loole,” lisab bändi trummar Hele-Riin Uib.

G.O.S.H. on tüdrukutebänd, mis sai alguse trummari Hele-Riin Uibi (2 Quick Start, Blacky) ja superstaari finalisti Anne Arraku ideest luua Eesti tüdrukutest bänd, kus kõik oskavad pilli mängida ja naudivad ka raskemat muusikat. Üsna pea leiti koosseisu ka Hanna Parman (bass), Liina Kuill (klahvpillid) ning Liina Vokk (kitarr). Praegu lindistab tüdrukute kollektiiv lugusid oma esimese albumi jaoks.

Sellel reedel on kõik rokiaustajad oodatud kuulama tüdrukute esimest ülesastumist Tallinnas. Uue singli esitluskontsert toimub kohvik-klubis Sinilind, kus ansambel G.O.S.H. esitab suurema osa oma loomingust.

Enne singli esitlust astuvad lavale Kristel Aaslaid koos oma rokkiva bändiga Sierra Black ning vahetult enne keskööd vallutab lava julm ning lihasse tungiv Maxtraktor. Uksed avatakse kell 21.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.