ANSAMBEL PÖÖRIÖÖ PAKUB HOOANDJATELE UNPLUGGED PRIVAATKONTSERTE JA VÕIMALUST OSA SAADA BÄNDIPROOVIST

Pööriöö

Hooandja nimelise ühisrahastusprojektiga on liitunud ansambel Pööriöö.

Eesmärgiks on koguda 2000 eurot teise albumi “Radioaktiivne Nõid” salvestamiseks. Hooandja on kasuks nii bändile kes loodab oma plaadi jaoks raha kokku saada kui ka lahketele annetajatele, kes kõik saavad oma annetuse suurusest lähtuva auhinna. Näiteks on võimalik 20 euro annetajal lisaks kahe plaadi saamisele osaleda ka oma pilliga või lauluhäälega ühes Pööriöö bändiproovis. Suurtoetajatele (500 eurot) on aga mõeldud täispikk privaatne plaadiesitluskontsert toetaja poolt nimetatud ajal ja kohas.

Link Hooandja lehele

2014 kevadel ilmus Pööriöö debüütalbum “Kõige Pikem Tee”. Vaata järgmise plaadi nimiloo “Radioaktiivne Nõid” muusikavideot:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.