KÄIMA LÄKS MUUSIKAKÜSITLUS RAADIO 2 AASTAHITT 2014!

"Aastahitt 2014"Tänasest alates saab Raadio 2-e Aastahitt 2014 lehel hääletada artistide ja laulude poolt, mis sulle lõppeval aastal kõige rohkem meeldisid.

Täpselt 20 aastat tagasi tulid Raadio 2 peatoimetaja Avo Raup ning saatejuht Mihkel Raud mõttele korraldada kuulajate seas küsitlus, et selgitada välja aasta 1994 kõige populaarsem lugu. Vastuseid võis saata kirjade, postkaartide ja faksidega. Samal suvel oli Raud ning Jüri Pihel käima lükanud saate “7 Vaprat” ning “Aastahitt” oli justkui selle esimese hooaja aastakokkuvõte. Saade oli eetris 30. detsembril, algas hilja (nagu kahtlasevõitu uued projektid ikka) ning lõppes kella kolme paiku öösel, mistõttu vaid hardcore huvilised said teada, et võitsid Ummamuudu “Kõnõtraat” meilt ja Bon Jovi “Always” mujalt.

Kuna tundus, et asi on seda väärt, tehti järgmisel aastal uuesti. Ja nii edasi. R2 Aastahitist sai tasapisi Eesti suurim, tsiteerituim ja tähtsaim muusikaküsitlus.

Tuleta oma selleaastased lemmiklood meelde ja jää ootama 30. detsembrit! Hääletada saab siin.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.