JANA KASK AVALDAS 3 UUT VIDEOKLIPPI

Jana KaskTäna 23ndat sünnipäeva tähistav “Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask avaldas kolm uut live-videot.

“Mulle meeldivad akustilised interpretatsioonid lugudest. Ma arvan, et see on hingeline, romantiline ja huvitav. Midagi teistmoodi, midagi südamele. Mul on alati olnud meeldiv esineda, kui mind saadab klaveril maestro Tõnu Laikre,” kommenteeris Jana oma muusikalist projekti, mis kannab nime Acoustic Live Sessions.

Lauljatari sõnul on inimesed talle pärast kontserte öelnud, et oleks hea mõte teha akustilistele esitustele ka video. “Nii mul tuligi mõte salvestada koos Tõnuga elavas ettekandes kolm muusikavideot. Olen tänulik inimestele, kes aitasid mul seda teostada ja ma loodan, et meie etteasted teevad inimeste tuju paremaks ning kingivad kõigile positiivseid emotsioone.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.