EWERT AND THE TWO DRAGONS AVALDAS ESIMESE SINGLI 2015. AASTA ALGUSES ILMUVALT PLAADILT

Ewert And The Two Dragons

Ewert and the Two Dragonsil tuli täna välja esimene singel “Pictures”, mis pärit 2015. aasta alguses ilmuvalt uuelt albumilt.

“Olime päris algusest peale ühel nõul, et just see lugu võiks olla tuleva kauamängiva esimene singel, sest ta toimib justkui sillana meie eelmise ja uue albumi vahel,” kirjutab uue singliga kaasaskäivas pöördumises bänd.

““Pictures” sai salvestatud eelmisel aastal Ameerikas, Seattle’i lähistel asuvas Bear Creek stuudios. Produtsendina lõi kaasa Ryan Hadlock, kes on viimistlenud nii The Lumineersi kui ka Vance Joy debüütalbumid. Bear Creek’i metsa sees asuv pelgupaik on loovaks tööks ideaalne. Tore oli, et loodus Seattle’i ümbruses meile väga kodusena tundus,” räägivad nad salvestusest.

Erki Pärnoja, kes on selle loo autor, ütleb, et see räägib muutustest, mida aeg endaga paratamatult kaasa toob: “Sellest, kuidas me nendega tihtipeale leppida ei taha, kuigi lõpuks on muutused alati millekski head.”

“”Pictures” on 2012. aasta lõpus Warneriga sõlmitud plaadilepingu esimene töövili. Teame, et paljudel teist on mõttes küsimus, et millal seda uut albumit ka kuulda saab. Ivo põikles vastamisest Raadio 2 saates “Elu edetabelid” kenasti kõrvale, aga tõsi on, et uue aasta alguses see ilmub,” lubavad draakonid.

“Ewert ütles 2011. aasta jaanuarikuus, mil andsime välja eelmise plaadi esiksingli “(In The End) There’s Only Love”, et koostöö plaadifirmaga I Love You Records avab meile uusi uksi, aga meie sihid on seatud kaugemale. Tegelikult on meil läinud paremini kui oskasime loota. Viimased 3-4 aastat on olnud tormilised ja tõeliselt põnevad. Oleme väga tänulikud teile kõigile toetuse ja heade sõnade eest!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.