LIIS REISNERIL VALMIS ESIMENE SINGEL “CHOOSE”

Liis ReisnerKaks aastat tagasi telesaates “Eesti otsib superstaari” edukalt osalenud Liis Reisner esitles eile, 6. novembril Lounge Butterflys oma esimest singlit “Choose”, mille kirjutas koos Ardi Kaljuvee ja Robert Stanley Montesega.

Liis kommenteerib oma esimest singlit nii: “Tegu pole just tüüpilise armastuslauluga, ent samas ma usun, et kõik, kes on suhtes olnud, oskavad end selle lauluga samastada. Minu jaoks on tegu ääretult olulise sündmusega – esimest singlit saab välja anda vaid korra elus ja mul on väga hea meel, et selleks lauluks on “Choose”. Olen Ardile ja Robertile väga tänulik, meie koostöö sujus suurepäraselt ja kindlasti teeme ka lähitulevikus koos muusikat.”

Ardi tunnistab, et laul “Choose” saigi tehtud spetsiaalselt Liisile. “Teadsin Liisi superstaari saatest ja et tema puhul on tegemist vokaalselt väga võimeka lauljatariga. Olgugi, et ootused Liisi suhtes olid väga kõrged, suutis ta siiski mind oma häälega üllatada. Liis on suuteline võtma selliseid noote, mida minu kõrv peaaegu, et ei registreerigi.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.