DND KÜSIB: “KAS SEE ON ELU?”

DND

Meloodilist alternatiivrokki viljelev ansambel DND laadis SoundCloudi üles värske laulu “Kas see on elu?”:

Koosseis:

Andreas Sepp – laul, kitarr
Rainer “Rob” Sirel – bass
Eddie Darko – kitarr
Raido Kits – trummid

Diskograafia:

2003 – LP Low Budget Rock’n’Roll
2006 – EP Time To Fight
2008 – LP Flow
2010 – LP A Birthday/День Рождения
2013 – LP Tulede säras

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.