ROLF ROOSALU ESITLEB TÄNA UUT AKUSTILIST ALBUMIT

Rolf Roosalu

Täna esitleb Rolf Roosalu oma uut akustilist albumit “Ingel”.

Albumil kõlavad juba tuntuks lauldud hitid mahedamates versioonides, näiteks “One On One”, “Purunenud killud”, “Unustan sind”, “Ingel”, “Maagiline päev”, “Freedom” ja paljud teised. Lisaks lööb vastilmunud plaadil kaasa Anne Veski, kelle hääl kõlab laulu “Liiga noor” akustilises versioonis.

“Olen albumi kallal töötanud mitu kuud, tänu Hooandja projektile ning hulgale headele inimestele sai võimalikuks minu neljanda plaadi ilmumine. Tänan siiralt inimesi, kes aitasid selle unistuse teoks teha,” kommenteeris Rolf.

Album jõuab poelettidele juba uuel nädalal, seniks on kärsitumatel võimalik kuulata uut kauamängivat Spotifyst või soetada plaat endale iTunesist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.