ILMUS HELEN ADAMSONI DEBÜÜTALBUM

"Helen Adamson"

Täna ilmus lauljatar Helen Adamsoni omanimeline debüütalbum, mis kannab endas tema värsket loomingut ning toob kuulajateni lauljatari loomingulise mitmekülgsuse.

Plaadi kallal alustati koos produtsent Robert Stanley Montes’ega tööd 2013. aasta suve hakul. “Oma debüütalbumit saan tõesti nimetada oma “hinge albumiks”, sest ma pole iial end nii sügavalt ja minu jaoks kõige olulisematel teemadel avanud, et kuulaja saaks plaati kuulates osa minu sisemistest võitlustest, mõtetest, võitudest, kurbusest, rõõmudest. Iga lugu minu albumil on omaette isiksus ja minu jaoks väga olulise tähendusega”, sõnas Helen.

Albumil on kaastegevad mitmed tunnustatud välismaised muusikud. Nende hulgas on ühe loo kaasautoriks Michael Baker, kes oli 13 aastat Whitney Huston’i muusikaline juht ja tema bändi trummar ning hetkel tegeleb Annie Lennox’i uue plaadi produtseerimisega. Samuti Sean Charles, kellel on seljataga pikaajaline koostöö näiteks Michael Jackson’iga. “Mul on äärmiselt suur au, et minu albumil teeb kaasa ka mujal maailmas tunnustatud andekaid muusikuid”, ütles Adamson.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad reedel 7.11 Tallinnas, Clazz Restoran & Club’is ja laupäeval 8.11 Tartus, Feel Good Music Cafe’s, mõlemas linnas algusajaga 21.00.

Lisaks Helen Adamsonile on lavakoosseisus Riivo Jõgi (klaver), Ian Mikael Kirss (trummid), Paul Neitsov (kitarr), Viljar Norman (bass), Merlin Porkma (viiul), Jelena Juzvik, Kaido Põldma ja Kadri Niine (taustavokaalid).

Kauamängival on 10 lugu + 2 remiksi:

1. “Burn” (feat. Lana Shea) 3:38
2. “Right By Your Side” 3:52
3. “No Better Way” 3:30
4. “Twisted” 3:08
5. “Unknown” (feat. Evan Bane) 3:32
6. “Sing It” 4:04
7. “Mirror Mirror” 4:07
8. “Today We Celebrate” 3:07
9. “Once In A Lifetime” 3:08
10. “Dedication” 3:27
11. “Burn (Glasses Remix)” (feat. Lana Shea) 5:35
12. “Burn (WhiteCranky Remix)” (feat. Lana Shea) 3:17

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.