MILLISEST LAULUST SAI INSPIRATSIOONI KODUMAINE HITTLUGU “LINN ON MINU”?

Epp KõivElu24 Live’is käis täna külas lauljatar Epp Kõiv (25).

Kohal oli ka Kaarel Rundu, kes tunneb Eppu 8 aastat ja kirjutab talle laulusõnu. Mees rääkis Elu24 peatoimetajale Anu Saagimile, et üks tema lemmikräppareid on Jay-Z ning hittlugu “Linn on minu” sai inspiratsiooni räppari 1998. aasta singlist “The City Is Mine” (kuula artikli allosast).

Nimelt mõtles Kaarel, et eesti keeles kõlab “Linn on minu” väga hästi ja et miks keegi sellist lugu pole kirjutanud.

Samuti avaldas Rundu seni avalikkuse eest varjul olnud üllatuspommi – nimelt oli ta kunagi Epu klassijuhataja.

Netiavarustes on päris palju arutletud selle üle, kas “Linn on minu” muusikavideos olev neiu on Epp või mitte. Lauljatar rääkis, et tema muusikavideo võtetel ei osalenud ja kuigi inimesed ütlevad, et ta on klipis oleva neiuga väga sarnane, siis Epp ise nendevahelist sarnasust ei näe. Ta oleks video üldse tegemata jätnud – tema arvates tehti klipp liiga hilja, mil laul elas juba niigi iseseisvat elu ja oli populaarne.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.