SUPER HOT COSMOS BLUE BANDI PLAAT ILMUB NOVEMBRI ALGUSES

Super Hot Cosmos Blues BandKevadel “Eesti Laulu” konkursil teise koha saavutanud Tartu ansambel Super Hot Cosmos Blues Band annab novembris välja oma debüütplaadi, millest käisid Raadio 2 saatejuht Koit Raudsepale kolmapäeval rääkimas muusikud Janno Reim ja Mati Sütt.

Selgus, et Cosmikute heliteos kannab nime “Countdown To Jesus” ja sellel leidub kümme lugu, nende seas juba tuttavaks saanud “Maybe-Maybe”, “God Is Good” ja “Yeah”. Lisaks kõlas saates esmakordselt uus lugu “Breakaway”.

Praegu käib lihvi andmine paarile viimasele laulule. Albumit on stuudios tehtud alla kahe kuu.

Helikandja ilmub novembri alguses ning selle esitluskontserdid toimuvad novembri lõpus Tallinnas, teatris NO99 ja detsembri alguses Tartus Athena Keskuses.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.