DANIEL LEVI JA AVOID DAVE ANNAVAD TASUTA KONTSERDI

Daniel Levi

Laupäeval annavad Viru keskuses tasuta kontserdi Daniel Levi (fotol) ja Avoid Dave.

Sel reedel ja laupäeval toimub Viru Keskuse aatriumis traditsiooniline moeüritus FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn). Kaks päeva kestev FIBIT toob keskuse külastajateni ridamisi moeetendusi paljudelt moebrändidelt ning pakub teisel päeval ka muusikalist helidoosi artistidelt Daniel Levi ja Avoid Dave.

Avoid Dave’i võib pidada mitmest bändist tuntud laulja, helilooja ja kitarristi Taavi Paometsa alter ego’ks. Sellises alternatiiv-roki bändis nagu Aides kuulsust kogunud Taavi Paometsa uus bänd Avoid Dave esitleb rokist mõneti erinevat muusikat, sellist, mis on pigem segatud kokku nakkavatest biitidest ja popmuusikalaadsest kaasakiskuvast meloodiast. Lisaks Taavi Paometsale kõlab Avoid Dave’i lugudes ka näitlejanna Kristel Aaslaidi lauluhääl.

Teine noor ja andekas FIBITil üles astuv kollektiiv on Daniel Levi. Tegemist on bändi mõttes suhtelisel värske tegijaga Eesti pop-rokk maastikul, kes sellegi poolest kogus eelmise aasta lõpus suurt populaarsust ja tunnustust singliga “Silent Streets”. Tänavu kevadel jõudis Hooandja abiga Daniel Levi välja anda ka debüütalbumi.

Avoid Dave astub Viru Keskuse aatriumis lavale laupäeval kell 14.30 ning Daniel Levi kell 17.30. Mõlemad kontserdid on Viru Keskuse külastajatele tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.