KUULA, MISSUGUSED LAULUD KÕLAVAD LAURA REMMELI JA CARROT LIGHTSI UUEL ALBUMIL

Laura Remmel

Ansambel Carrot Lights seadis kokku põimiku lauludest, mida saab kuulda nende vähem kui kolme nädala pärast ilmuvalt verivärskelt kogumikult.

Lisaks Laura Remmelile kuuluvad triosse ka Joel-Rasmus Remmel, kes mängib klaverit ja Kaspar Kalluste, kes musitseerib trummidel.

Trio debüütalbum “Carrot Lights” on inspireeritud vabalt koosmängimise rõõmust. “Vabaimprovisatsiooniline muusika on hetkes kohe kaduv ning seepärast oleme albumile lisanud mõned lood, mida on tore salvestatud kujul üha jälle läbi elada,” selgitasid muusikud.

Laura usub, et uus album võiks pakkuda üllatusi ja äratundmist. “Mõni inimene on mind kuulnud ainult vabalt improviseerimas ning mõni on kuulnud mu popmuusika poolt. Usun, et oluline on see, et nad tunnevad selles muusika ära minu ja mu armastuse muusika vastu. Ja kui see peegeldub neile edasi, siis muu polegi oluline,” ütles ta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.