WINNY PUHH: ESINEME EDASPIDI ERINEVATES KOOSSEISUDES

Winny PuhhOmapäraste esinemiste ja laulude tõttu kuulsuse saavutanud bändi Winny Puhh liikmed Indrek Vaheoja ja Ove Musting olid külas ETV “Terevisioonis”.

“Me tulime “Terevisiooni”, et teada anda väikesest kooseisumuudatusest. Winny Puhh hakkab olema erinevate koosseisudega nagu vanasti Suveniir käis – Põltsamaal üks koosseis, Viljandis teine ja meie hakkame ka nii tegema, sest teada on see, et muusikud “aetakse ära”. Pead jõle hilja alustama kogu aeg. Aga meie teeme niimoodi, et võtame ühe nädalavahetuse ja siis sellel nädalavahetusel igas Eestimaa kohas on Winny Puhh,” rääkis laulja Indrek Vaheoja.

“Põhiprobleem on see, et meil on villand sellest, mis toimub Eesti muusikas,” jätkas Ove Musting. “Ülelaskmist ja haltuura tegemist on väga palju. Kui palju on bände, kus sa tead kõiki liikmeid? Võib-olla tead ainult ühte liiget – kogu aeg vahetatakse, see on minuarust auditooriumi petmine. Me mõtlesime, et teeme selle sirge seljaga, ausalt ära. /…/ Me teeme selle ametlikuks- meil on mitu koosseisu ja esineme erinevates kohtades.”

Saates kõlas ka kaks Winny Puhhi lugu kuid nende “esitajateks” olid seekord hoopis teised inimesed. Kuula laule “Hrõumwillz” (“lauljaks” Rolf Roosalu) ja “Nägija” (Kristjan Rabi).

Intervjuud saab vaadata siit.

Homme, 4. oktoobril esitleb bänd oma värsket albumit “Kes küsib?” Tartu Uues teatris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.