TARVO VALM: PÄRLI ESIKPLAAT TULEB MÜÜGILE VEEBRUARIS

Pärl ja Mihkel Raud

Ansambli Pärl eestvedaja ja kitarrist Tarvo Valm andis täna telefoniintervjuu raadiole Elmar.

Tarvo rääkis, et Pärl on lihtne Eesti bänd, mille laulud on elust enesest, aga krutskitega.

Ansambel on seni üles astunud ainult TV3 saates “Kolmeraudne” (fotol koos saatejuht Mihkel Rauaga), kuid järgmisel nädalavahetusel toimub nende esimene kontsert – 11. oktoobril esinetakse Rock Cafe sünnipäeval.

Kuigi Pärlil on juba peaaegu koos ka plaadimaterjal, otsustati albumi väljaandmisega mitte kiirustada ning müügile peaks see jõudma järgmise aasta veebruaris. Enne seda antakse veel välja paar-kolm singlit.

Bändi esileedi on Pille Rand, kes varem sootuks süngemat lauluhäält näidanud death-metal ansamblis Human Ground. Pärlile lisavad muusikalist helki Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm ja ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitrarilil ning Meelis Kasepalu trummidel.

Kuula bändi singleid “Kolm võlusõna” ja “Siin ja praegu”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.