MARIA STUART MEISTERDAS VALMIS UUE JA SÄRTSAKA LOO

Maria Stuart

Kevadel esitles ansambel Maria Stuart oma esimest singlit “Luuraja”, mis jõudis ETV2 muusikasaates Eesti TOP 7 teisele kohale. Nüüd on bänd saanud valmis uue ning särtsaka loo “Emotsioonid”.

“Võiks öelda, et elu on nagu chill kulgemine mööda erinevate emotsioonide kaldteed. Vahel on elu nagu kiik, mis käib üles-alla, sama võib ka tunnete kohta öelda. Elus on emotsiooni. Ja sellest see laul just räägibki,” ütleb bänd uue laulu kohta selgituseks.

2013. aasta suvel loodud Maria Stuart on kohati romantiline, mõõduka kiiksuga, kaasahaaravate meloodiate ja rütmidega kergeroki bänd, mis kombineerib erinevate muusikastiilide parimaid külgi. Bänd tegutseb Tartus, tehes peamiselt omaloomingut, sekka ka üksikuid kavereid.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.