ARTJOM SAVITSKI LOODAB VEEL SELLE AASTANUMBRI SEES DEBÜÜTPLAADI VÄLJA ANDA

Artjom Savitski (Foto: Elu24)2011. aastal telesaatest “Eesti otsib superstaari” tuntuks saanud ning seal Liis Lemsalu järel teise kohaga lõpetanud Artjom Savitski ütles nädalavahetusel Sky Plusi edetabelisaates, et loodab enne aasta lõppu debüütplaadi välja anda.

Helikandjal saavad olema juba tuttavad Artjomi singlid + uued lood. 

Oma aktuaalse singli “Seistes pilvedel” kohta lausus noormees: “Olin kunagi selline inimene, kes pühendas end rohkem tööle kui kallitele inimestele enda ümber. Ühel hetkel sain ma aru, et see on natuke vale – arvan, et elu lõpuks me igatseme kõige rohkem aega kallite inimestega. Ja see sõnum ongi, et oleks rohkem aega, kus me saame kasvõi oma sugulastel või kallitel hoida käest kinni, seista pilvedel ja nautida seda aega, mis meil koos antud on.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.